Over mijzelf

Mijn naam is Lieneke van der Kolk – Kamps. In 1971 werd ik geboren in het Bourgondische Zuid-Limburg. Sinds 1995 woon ik in Ede samen met mijn man en kinderen. Jarenlang werkte ik met veel plezier in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens een cursusdag over sterven en rouwverwerking is mijn bijzondere interesse gewekt met betrekking tot dit thema. In 2005 heb ik de opleiding tot uitvaartverzorger gevolgd aan de Docendo Academie voor Uitvaartzorg en mocht ik gaan werken bij een grote landelijke uitvaartonderneming waar ik vele uitvaarten mocht begeleiden in samenwerking met fantastische collega’s.

Om nog meer vorm te kunnen geven aan eigen visie en ontwikkeling heb ik in 2010 besloten om een eigen onderneming te gaan starten. Hierin voel ik me gesteund door familie en vrienden en door mijn geloof in een God van troost, hoop, liefde en trouw.

Ik ervaar het als een groot voorrecht dichtbij mensen te mogen staan in de meest moeilijke dagen van hun leven. Dat ik naast ze mag staan, naar hun verhalen mag luisteren en tot steun mag zijn.

Graag ben ik er voor iedereen, ongeacht achtergrond of religie.

Lieneke van der Kolk Uitvaartzorg

Reacties zijn gesloten.