Uitvaartwensen

Over eigen overlijden en uitvaart denkt niemand graag na, zeker als men volop in het leven staat. Toch komt een overlijden altijd onverwacht en kan het voor nabestaanden een moeilijke taak zijn om in emotionele toestand een uitvaart van A tot Z te gaan regelen.

De inhoud van het boekje Notities voor later is vooral bestemd voor diegene die achter blijven. U kunt in dit boekje puntsgewijs aangeven of u begraven of gecremeerd wilt worden, welke tekst u op de rouwkaart wilt, welke muziek u voor de plechtigheid in gedachten hebt en wie uw financiële zaken moet gaan behartigen.

Beschouw dit boekje als uw codicil waarin u uw uitvaartwensen kenbaar hebt gemaakt. Het is raadzaam dit boekje te bewaren bij uw officiële papieren, zoals polissen, contracten en waardepapieren. Het kan best zijn dat u nog met vragen blijft zitten. In dat geval doet u er goed aan een afspraak met mij te maken.

Wanneer u het fijn vindt kom ik persoonlijk bij u langs om uw wensen en alle mogelijkheden te bespreken. Uw wensen en gegevens worden desgewenst geregistreerd in een voorregeling.

Als u uw wensen laat registreren krijgt u een korting van € 150,00 op de totale uitvaartfactuur als deze door Lieneke van der Kolk Uitvaartzorg wordt verzorgd.

Vraag hier het boekje Notities voor later kosteloos aan…* verplichte velden


Deze gegevens worden alleen gebruikt om het boekje Notities voor later toe te sturen. (conform privacybeleid)

Reacties zijn gesloten.